Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KUINKA TUOLLAINEN VAPAUS
ON SAAVUTETTAVISSA?

Ihmisellä pitää olla selkeä tavoite. Ilman tavoitetta ei ole suuntaa! Ratkaisevaa on se mihin käytämme aikamme. Meillä kaikilla on saman verran aikaa, niin rikkaalla kuin köyhälläkin. Aika on ainoa todella tasa-arvoinen määre. Suurimmalla osalla ihmiskunnasta 8 tuntia menee nukkumiseen - 8 tuntia työntekoon ja 8 tuntia vapaa-aikaan. Työnteko vie siis kolmanneksen ajastamme työpäivinämme. Nukkumiseen menevä aika lienee ainut, jota emme voi tai jota ei ainakaan kannata kovin paljon yrittää minimoida.

Aika moni ihminen käyttää pari tuntia päivässä kuunnellen, katsellen tai lukien uutisia. Samoja uutisia aamusta iltaan tunnin välein, asioista, jotka eivät vaikuta tavallisen ihmisen elämään juuri millään lailla, harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Voisiko tuosta ajasta tikistää tunnin päivässä? Toki voisi, kuka tahansa!

Entä voisiko tv:n katselusta tai netin selailusta jättää tunnin päivässä? Onko Kauniita ja rohkeita pakko katsoa tai lukea sähköpostinsa tunnin välein tai aina kun se piippaa jonkin roskapostin saapuneen? Toki voisi. Pelkästään näillä toimilla voisimme helposti saada itsellemme aikaa 14 tuntia viikossa, eli parin todellisen työpäivän verran. Vuodessa saisimme 100 työpäivän verran uutta aikaa.
Järkeistämällä ja tarkkailemalla ajankäyttöämme, voi kuka tahansa meistä järjestää tunnin tai pari päivässä haluamalleen asialle. Kysymys on halusta. Haluatko sinä uhrata tunnin päivästäsi, että saavutat tavoitteesi ja liityt menestyneitten joukkoon? MENESTYS EI TULE ILMAN PANOSTUSTA!