Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MITÄ TEKISIMME 100 UUDELLA TYÖPÄIVÄLLÄ VUODESSA?

Menestystä! Suurin osa ihmiskunnasta tekee työtänsä tyydyttävällä tasolla. Kuitenkin työnteon taso ratkaisee 100 % menestymmekö työelämässä vai emme. Miksi tehdä työtä huonolla tasolla ja ansaita huonosti? Parhaat työntekijät saavat parhaat ansiot, jollei nykyisellä työnantajalla niin toisella - tai omassa yrityksessään.

100:n uuden työpäivän panos vuodessa, keskivertotyöntekijän 40 vuoden työurassa, tarkoittaa reilun 16 vuoden työpanosta. Mitä voisit oppia 16 vuoden työpäivien aikana? Montako uutta ammattia?  Kuinka monessa ammatissa voisit nousta tiedoiltasi ja taidoiltasi alan eliittiin?

Suurin osa ihmisistä tekee työtä rutiinilla vuodesta toiseen, miettimättä koskaan tavoitteitaan, päämääriään, sitä minne oikein haluaa mennä. Jos ei tiedä minne on menossa, on aivan sama päätyykö Mikkeliin vai Mäntsälään. Niin on työelämässäkin - jos ei tiedä minne on menossa, harvoin päätyy paikalle, jossa menestys odottaa!

Yritysmaailmassa menestys tarkoittaa rahaa. Raha ei kuitenkaan ole kuin väline - todellisten tavoitteitten savuttamiseksi.  Jokainen meistä tarvitsee rahaa. Rahaa saa työtä tekemällä. Mitä paremmin teet työsi - sitä enemmän saat rahaa. Mitä enemmän saat rahaa - sitä vapaammin voit päättää - mitä oikeasti haluat tehdä.

Jokainen suomalainen työssä käyvä ihminen voi täyden työuran lopetettuaan jäädä eläkkeelle siten, että hänellä on eläkevarantoja vähintään miljoona euroa. Tämä ei vaadi mitään ihmeellistä - ainoastaan päättäväisyyttä, ei mitään ihmeellisiä taitoja. Kuinka monella sitten on se miljoona tilillään eläkkeelle jäädessään? Harvalla, todella harvalla. Alle yhdellä prosentilla. Haluaisitko sinä olla yksi heistä? Jos haluat hyppää kyytiin - käydään rakentamaan sinulle menestystä.