Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
1. MITÄ JUNAKYYTI MENESTYKSEEN MAKSAA?

Paljonko olisit valmis maksamaan siitä, että nostat tulotasoasi 10-100 %? Teemme yhdessä tavoitteet ja maksat vain saavutetusta hyödystäsi. Jos tuloksia ei synny, et maksa mitään. Minimisopimus on vuoden mittainen.

2. SAANKO TAKUUN, ETTÄ MENESTYN?

Et. Kukaan ei voi taata toisen menestystä. Mutta maksat vain tuloksista.

3. PITÄÄKÖ MINULLA OLLA YRITYS?

Lähes kaikilla aloilla oma yritys on kannattavin vaihtoehto. Jokaisella alalla on kuitenkin erilaiset vaatimustasot yrityksen perustamisessa. Menestyä voi monella tavalla, monella alalla. Yritys ei ole välttämätön.

4. VOISIKO MINUN ALANI YRITYS OLLA SELLAINEN, ETTÄ SILLÄ VOI MENESTYÄ?

Mikään ala ei ole sellainen, etteikö sillä voisi toimia erittäin kannattavasti. Jokaisella alalla on omat juttunsa. Kaikilla aloilla voi olla paras ja kuoria kerman päältä. Jokaiselta alalta löytyy menestyjiä, ja täysin kannattamattomia toimijoita.

5. MISTÄ SAAN RAHAA TOIMINNAN ALOITTAMISEEN?

Jokaiseen järkevään toimintaan löytyy järkevä rahoitusmuoto. Esim. yritystoiminnan monella alalla voi aloittaa jopa muutamalla satasella. Jos ei ole heti valmiutta perustaa tehdasta, voi olla viisasta aloittaa ensin jostakin pienemmästä ja jatkaa pikkuhiljaa omaa tehdasta kohti. Matkalla oppii monta hyvää asiaa lopulliseen tavoitteeseen hyödynnettäviksi. Kysymyksessä ei ole kiihdytyskisa vaan triathlon.

6. MITEN HINNOITTELU MENEE?

Olennainen kysymys kuuluu, mitä olet siitä valmis maksamaan? Ei kuluja, jos ei tuloksia.

7. MISTÄ TIEDÄN ETTETTE OLE HUIJAREITA?

Olemme toimineet yrityselämässä vuosikymmeniä. Olemme perustaneet kymmeniä yrityksiä tekemättä ainuttakaan konkurssia. Olemme saavuttaneet omat tavoitteemme - raha ei ole tärkein motivaattorimme. Haluamme olla luomassa uusia hienoja menestystarinoita - toki emme ilmaiseksi - haluamme asiallisen eli rehdin korvauksen avustamme.

8. OLETTEKO MUKANA YRITYKSEN PERUSTAMISESSA?

Toki olemme. Avustamme jokaista aloittavaa yrittäjää tarpeen mukaan. Kaikkiin kysymyksiin haetaan ratkaisumalleja, joista yrittäjä valitsee mieleisensä. Emme toki väitä tietävämme kaikkea, mutta meillä on tarpeelliset verkostot, että löydämme nopeasti ratkaisumallit kysymykseen kuin kysymykseen. Esim. kirjanpito-yhtiömuoto-lainopilliset kysymykset jne.

9. MIKSI MAKSAISIN TEILLE, KUN SAAN ERILAISISTA YHTEISKUNNAN JÄRJESTÄMISTÄ PALVELUISTA NEUVONTAA ILMAISEKSI?

Niin. Jokainen päättää itse mistä kannattaa maksaa. Useimmissa yhteiskunnan tarjoamissa palveluissa saat apua ja neuvoja henkilöiltä, joista harvat, jos kukaan, on toiminut itse yrittäjänä. Meillä on yli 30 vuoden yrittäjäkokemukset ja olemme olleet mukana perustamassa ja kehittämässä kymmeniä yrityksiä. Moneen asiaan voit saada apua em. tahoilta, käytännön pulmiin ja murheisiin noilta tahoilta saat harvoin konkreettisia ohjeita. Montako noilla tahoilla työskennellyttä menestyvää yrittäjää tiedät?